Onze diensten

In onze garage werken wij met de nieuwste technologie. 
Uw voertuig is bij ons in goede handen.

AUTO'S

De werkplaats is voorzien van moderne apparatuur en onze monteurs doen er alles aan om uw auto snel en vakkundig te repareren. Alle benodigde onderdelen die nodig zijn om uw auto te repareren en of te onderhouden kunnen op maat besteld worden. Indien verantwoord monteren wij ook gebruikte onderdelen.

Heeft u problemen met uw auto, of vermoed u dat er aan uw auto iets niet naar behoren functioneert? Bel ons dan even, of kom gewoon even langs. Terwijl u wacht, onder het genot van een kopje koffie, kijken onze gespecialiseerde en ervaren monteurs hoe ze u zo snel mogelijk weer veilig op weg kunnen helpen.

MOTOREN

Diba Specials is gespecialiseerd in de reparatie en onderhoud van alle motormerken.

De werkplaats is voorzien van moderne apparatuur en onze monteurs doen er alles aan om uw motorfiets snel en vakkundig te repareren. Alle benodigde onderdelen die nodig zijn om uw motorfiets te repareren en of te onderhouden kunnen op maat besteld worden. Indien verantwoord monteren wij ook gebruikte onderdelen.

Van klassiek tot moderne motoren met inspuitingen zijn bij ons welkom. Mogelijkheden tot customizing van uw motor is altijd bespreekbaar.

BOTEN

Technisch onderhoud van boten vraagt om een specifieke kennis. Zowel het jaarlijks onderhoud en reparaties als de vervanging van de motor of technische installatie. Bij onze specialisten kunt u terecht voor alle vormen van technisch onderhoud en reparaties aan diverse typen vrijetijdsboten. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in zowel moderne als oude scheepsmotoren.